J1: Q2 Consultors CB Balaguer – CB Sant Andreu

Q2 Consultors CB Balaguer – CB Sant Andreu

Primer partit de la temporada i 1a victòria en el debut de l’equip al municipal. Equip que estrenava categoria amb les il·lusions renovades i una plantilla totalment nova respecte la temporada anterior. Moltes cares noves i nou projecte esportiu que ens ha de portar a consolidar el bàsquet femení a la ciutat.

1r quart de tempteig amb els típics nervis del primer partit de lloga i parcial de 13 a 13. Al 2n període l’equip va posar una marxa més al partit i va superar el rival per 16 a 9 que ens donava un avantatge de 7 punts al descans (29 a 22).

A la represa es van veure els millors minuts de les locals que amb una forta defensa i molt encert exterior van obrir una escletxa de 20 punts que ens permetia afrontar el darrer període amb tranquil·litat.

Malgrat les nombroses baixes de l’equip ( fins a 4 jugadores lesionades ) les noies de La Noguera van donar la cara en tot moment i van sumar els primers punts a la classificació.