J1: CBBalaguer – CENG Artesa

CB Balaguer 62 – 61 CENG Artesa

Primera victòria del mini masculí de segon any davant l’Artesa de Segre.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles constants per part d’ambdós equips que començaven a marcar que el partit estaria igualat en tot moment. A mesura que anava avançant el partit semblava que els balaguerins s’allunyaven del marcador però els visitants no es van deixar anar mai del marcador i amb un parcial de 5 a 10 es posaven per davant.

Però els locals no estaven disposats a perdre el partit i gràcies a un gran 5è quart on a base de contraatacs van aconseguir agafar una diferència mínima en el marcador. Seguidament un mal inici de quart va fer que els d’Artesa s’apropessin al marcador i es posessin per davant. Ja s’apropava la fi del partit, quan una cistella d’un dels jugadors del Balaguer als últims segons, va sentenciar el partit i els balaguerins es van endur la victòria per un sol punt.