J1: CB River Andorra – CB Balaguer 98 A

CB River Andorra 83 – CB Balaguer 49

Primera jornada i primera derrota.

Derrota, però competint, dins de les nostres possibilitats i mancances ja que anar a Andorra amb un equip complet es problemàtic però si damunt i vas amb un equip mancat d’efectius encara es mes problemàtic.

El partit s’ha desenvolupat dins dels paràmetres previstos, un equip l’Andorra molt agressiu i corrent el contraatac i l’altre el Balaguer intentant fer les coses be però amb molt poca agressivitat, llògicament poc rebot i poc contraatac.

Hem competit durant els primers 25 minuts, del 25 al 30 cansats (tant sols 6 jugadors) i els darrers 10 minuts els hem regalat a l’Andorra perquè poguessin eixamplar el marcador i els seus egos.

Be, això tant sols acaba de començar, veurem al partit de tornada si el marcador d’avui es real o no, si les diferencies entre els dos equips son la que marcava l’electrònic al moment del xiulet final, menys 34.

El partit ha transcorregut de la següent manera:

Durant el primer quart i dins dels primers 5 minuts el marcador era favorable al Balaguer 13-14, desprès uns petits desajustos i al final 27-18.

El segon període, quasi calcat al primer, el Balaguer una mica mes cansat, hem fallat 12 tirs lliures, el marcador final del quart 20-13.

Mitja part marcador 47-31, una mica de teràpia de grup, poca, ja que perdíem però competíem i estàvem animats. Contens i a la pista.

Tercer període, tot i competir tant sols els primers 5 minuts del quart hem estat capaços de guanyar-lo 12-13, acabem molt cansats, esgotats, la seva agressivitat ha fet estralls als nostres jugadors.

Quart temps, de regal, sobrava, els hi hem regalat, festa i xerinola, el marcador ho diu tot 24-05.

Res mes, felicitar a l’Andorra per la victòria i a preparar el proper partit, ens esperen els Maristes, dissabte que ve a les 11 del mati al pavelló municipal, no hi falteu.