J1: CB Balaguer – SEDIS La Crem Blanca

temp2013-2014 12 20131106 1593726525

temp2013-2014 12 20131106 1593726525CB BALAGUER 43 – 89 SEDIS LA CREM BLANC

L’equip de minis va començar fluix guanyant 6-2 a la primera part: poc encert a cistella i falta de defensa a darrere.

A la segona part es va notar la bona tècnica de l’altre equip, el que va fer que el marcador anés a favor seu 2-23. Tot i aquest ensurt els Balaguerins no es van rendir, i van aconseguir amb un treball intens en defensa que el marcador no es tornés a disparar. A la cinquena part però, l’equip de Sedis va demostrar un cop més la seva superioritat en tècnica, amb moltes oportunitats gràcies a errors comesos per part del Balaguer. A partir d’aquí l’equip de Balaguer no es va donar per vençut i va seguir intensos en defensa i més encertats; tot i així no va ser suficient per a guanyar el partit.