J1: CB Balaguer – CB Torà

CB Balaguer 67 – 17 CB Torà

Primer partit i primera victòria dels infantils de Balaguer. Els jugadors van sortir a per totes des de l’inici, i no van descansar ni parar de treballar durant els 40 minuts; als 2 minuts de joc el Torà guanyava 2-4, però ja es palpava que la diferència d’intensitat capgiraria el resultat, i així va ser: parcial de 22-1 en els següents 8 minuts de partit per demostrar que els locals havien sortit a guanyar.

El partit va seguir igual, el Torà hi ficava moltes ganes, tot i que els hi costava trobar situacions de tir còmodes davant de la forta defensa local. Per altra banda els de Balaguer robaven moltes pilotes per aconseguir còmodes contraatacs. Així al 5è període es va tancar el marcador per diferència de 50 punts, com indica el resultat, 67-17. Però tot i el resultat, els jugadors no van descansar i van continuar treballant de valent per intentar anar polint diferents aspectes del seu joc.

La setmana que ve ens desplacem a Tremp on trobarem a davant a un dur rival.