J1: CB BALAGUER – CB PENYA FRAGATINA

CB Balaguer 74 – CB Penya Fragatina 56

Bon debut del júnior masculí aquesta temporada, amb una victòria que es va haver de treballar molt més del que indica el resultat.

Un bon inici de partit va marcar la tendència del partit i deixaria als locals portant el ritme del marcador després d’anotar fins a 26 punts amb 4 triples inclosos, 44 punts en 10 minuts entre tots dos equips, exhibició ofensiva i defenses més aviat fluixes. Al segons quart el Balaguer va millorar molt al darrera i li va ficar molt difícil al Fraga, que tot i així tenia moltes segones oportunitats carregant bé el rebot en atac; per part nostra era d’esperar una baixada en l’encert del tir exterior. Mitja part amb 14 punts de diferència al marcador.

A la represa la Penya Fragatina va plantar una zona que va sorprendre molt i que va costar moltíssim d’atacar, així doncs parcial de 0-9 pels visitants que es tornaven a ficar al partit. L’equilibri va tornar al tornar a mostrar una bona defensa que permetia començar a anotar al Balaguer de contraatac; els aragonesos no van treure la zona en el que quedava de partit i els locals es van acabar adaptant, tornant de nou l’encert en el tir exterior. A l’últim quart els de Fraga van baixar una mica els braços permetent que els nostres jugadors augmentessin una mica més la distància en el marcador fins als 18 punts de diferència, que sense cap mena de dubte es van haver de treballar molt.