J1: CB Balaguer – CB Calaf

CB Balaguer 37 – 69 CB Calaf

Primera jornada del campionat territorial júnior femení que enfrontava el CB Balaguer i el CB Calaf. El Balaguer amb un equip molt jove i el Calaf un dels equips favorits de la categoria a emportar-se el títol. Les balaguerines han sortit a pista fora de lloc i durant tota la primera part no hem aconseguit treure les característiques que ens poden fer un bon equip. En defensa s’ha millorat en el segon període, però l’atac ha seguit sent insuficient, molt lentes i espesses, 6-25 al descans.

La segona part ha tingut dues cares, els primers disset minuts i els últims tres. Durant la majoria de la segona part hem aconseguit estar pel partit, amb més o menys encert, però amb una notable millora respecte la primera, el parcial de la segona part fins que quedaven tres minuts era de 21 – 23, un marcador excel·lent tenint en compte el que precedia. Però aleshores per circumstàncies extraesportives hem sortit del partit, permetent al Calaf un parcial de 0-11 que deixava el marcador amb un 37 – 69.

Hem de ser conscients que si volem competir tots els partits hem de donar la nostra millor versió els 40 minuts, ja que quan no aconseguim estar concentrades som un equip molt vulnerable.