J1: CB Balaguer – AAEET MASIA DEL PLA

CLUB BASQUET BALAGUER A 81 – AAEET MASIA DEL PLA 39

Primer partit de lliga per al CB Balaguer A, en la seva estància al campionat sènior masculí de 3na Catalana, on va demostrar tant amb el resultat final, com sobretot amb el joc exhibit, que vol tornar a 2na Catalana i fen-t’ho de la millor manera possible. Ja des de un bon principi, el Balaguer va demostrar un gran treball d’equip, fruit, d’una combinació excel·lent, de talent, esforç i concentració.

Tot i això, l’inici no va ser fàcil pels Balaguerins, on es van trobar amb un rival intens, que va fer que els locals no trobessin el seu lloc en el partit fins ben entrat els darrers minuts del quart, on al final del mateix es va poder arribar amb 9 punts d’avantatge. Una diferència, que, es va veure augmentada durant el segon període, gràcies a una major implicació en defensa, que va permetre arribar a la mitja part, amb 19 punts de diferència. Una diferència, que no va fer relaxar al Balaguer, sinó tot el contrari, on la seva implicació en defensa va anar en augment, i va propiciar cistelles fàcils en contraatacs, que, juntament amb un major encert des de la línia de 3p, va fer acabar tercer període amb un clar 65 a 25. Al final del partit, 81 a 39, amb bones sensacions, però amb la idea clara, que cal treballar fort, per seguir en un nivell competitiu molt alt.