J1 (2a fase): Segrevest CB Balaguer 74-31 BC Morabanc Andorra B

Segrevest CB Balaguer 74-31 BC Morabanc Andorra B

Primera victòria de l’any en el primer partit de lliga de la segona fase.

El partit començava amb molt ritme per part dels balaguerins que a través de la forta defensa aconseguien córrer per completar bons contra atacs, acabaria el quart en 24-4.

El segon quart també estava marcat pels atacs ràpids encara que amb menys encert. La defensa també afluixava en aquest període, permeten al rival bàsquets fàcils (44-17).

Durant la segona meitatdisminuíem el ritme amb què havíem començat el partit. Així doncs, seguíem permeten bàsquets fàcils i cometent errors en atac. No obstant això, aconseguíem guanyar els dos quarts i el partit (74-31).

Victòria importantíssima que ens serveix per pujar els ànims i tenir bones sensacions. Encarem una setmana dura d’entrenaments en la qual haurem de treballar molt per competir al màxim contra el Cervera el cap de setmana següent.