J1 (2a fase): C.B.BELLPUIG TARONJA 37-50 C.B. BALAGUER

C.B.BELLPUIG TARONJA 37-50 C.B. BALAGUER

Primer partit de les fases per la final a quatre on el C.B.Balaguer va visitar al C.B.Bellpuig Taronja amb unes baixes importants i molts nervis.

Les noies d’en Pep i Josep van entrar a pista molt concentrades ja començant l’escalfament sabent que aquet partit era crucial.

Va començar el primer quart i tot i no anotar en els primer 3 minuts de jocs les nenes no es van posar nervioses i furit d’una bona defensa van aconseguir anotar el primer punt del Balaguer. El segon quart va ser el més complicat on el nervis van jugar una mala passada a les Balaguerines i ens va fer perdre el quart 10-06, però el màgic i exel·lent 3er quart de les Balaguerines va ser un cop a la taula que va complicar molt el partit a les jugadores del Belluig.

Finalment la nostra intensitat i les ganes de guanyar aquet partit ens va donar la victòria.

Exel·lent partit on tot i les coses negatives com les lesions ens van fer disfrutar d’un gran partit, nenes a seguir treballant i millorant sempre!