J1 (2a fase): C.B. BELLPUIG 40- C.B.BALAGUER 53

C.B. BELLPUIG 40- C.B.BALAGUER 53

Primera jornada de la segona fase i primera victòria a domicili del júnior femení del C.B.Balaguer.

El primer quart de partit, es va decantar a favor de l’equip visitant. Un bon treball en defensa permetia atacs ràpids i fluids. S’arribava a la culminació d’aquest quart amb un marcador de 9-17 favorable a les balaguerines.

Pel que fa el 2n i 3r quart, la defensa zonal del Bellpuig i el poc encert va impedir al júnior femení trobar-se còmode a la pista. S’arribava a jugar l’últim quart amb un marcador favorable de 29-30. En aquest darrer, va haver-hi en tot moment una dinàmica ascendent i les balaguerines es van retrobar amb l’encert desaparegut en el 2n i 3r quart. Finalment, i després d’un 4t quart molt ben treballat de les balaguerines, el marcador es decantava a favor amb un resultat final de 40-53.

La propera jornada, corresponent a la segona d’aquesta segona fase, es disputarà dissabte al Municipal de Balaguer, davant un bon rival com el C.B. Binefar.