IV Torneig 3×3 de Bàsquet

IV Torneig 3×3 de Bàsquet

cartell-3x3

cartell-3x3El proper 27 de Juliol de 2013 es celebrarà a Balaguer el 4t torneig de bàsquet 3×3 que organitza, com cada any, el Club de Bàsquet Balaguer.

El torneig estarà dividit en dos categories: Sènior Masculí i Sènior Femení. Començarà a les 15:30h de la tarda al Polisportiu Municipal de Balaguer. Més endavant es publicaran els horaris definitius.

Hi haurà el servei de vestidors i dutxes pels participants. Durant tota la tarda la Piscina Municipal del Poliesportiu estarà disponible de forma gratuïta per a tots els inscrits al torneig.

L’ organització informarà dels premis la mateixa setmana del torneig, ja que es decidirà en funció dels equips inscrits. També hi haurà concurs de triples amb la típica espatlla de pernil pel guanyador.

La data límit per inscriure’s és el dimarts dia 23 de Juliol de 2013. Per fer les inscripcions cal enviar un mail a info@cbbalaguer.com especificant nom de l’equip i nom dels jugadors.

El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària especificant el nom de l’equip al número de compte següent.
LA CAIXA 2100-0012-24-0200681183
L’inscripció quedarà formalitzada un cop haguem rebut el mail i s’hagi efectuat el pagament.

El nombre de places del torneig és limitat. Des de l’organització recomanem realitzar l’inscripció tan aviat com sigui possible per tenir la plaça assegurada.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × five =