Inscripcions temporada 2017/18

Inscripcions temporada 2017/18

04/07/2017 Sin categoría 0

Comencem aquesta temporada amb ganes renovades de bàsquet i amb reptes interessants pels que lluitar.

Per facilitar aquest inici i evitar carregar-vos de papers que queden oblidats al fons de la motxilla us adjuntem els documents que caldrà portar omplerts abans de l’1 de setembre i que li heu d’entregar al vostre entrenador/a o bé enviar-los via correu a inscripcions@cbbalaguer.cat. És molt important la celeritat en aquest tràmit per la tramitació de la llicència i per tant de l’assegurança.

  1. Sol·licitud de llicència – amb les dades dels jugadors i signat pels pares i pel propi jugador/a. És important que el jugador o jugadora signi, independentment de la seva edat. La majoria de llicències rebutjades són per aquest motiu.
  2. Certificat mèdic. Document necessari amb nens i nenes des de mini fins a sènior. Els nascuts l’any 2002 i posteriors té una validesa de 2 anys, en nascuts l’any 2001 o anteriors té validesa d’un any.

    Al Prisma Serveis Mèdics Sanitaris es farà un preu especial de 25€ fins el 31/08/2017, a partir d’aquesta data el preu serà de 30€. Ja podeu demanar hora contactant amb el mateix centre mèdic.

  3. Inscripció al club. En funció de la categoria. Baby’s-Escola-Premini, Mini, Infantil-Sènior.
  4. DNI i Targeta Sanitària.
  5. Foto de carnet.

També podeu deixar la documentació a la bústia del club, tot i que per facilitar-ne la gestió i l’emmagatzematge de dades us demanem que ho feu preferiblement via email.

Igual que la temporada passada, a les categories Baby, Escola, Premin i Mini no hi ha bonificacions per germans, doncs aquestes són quotes reduïdes. A les categories d’infantil en endavant s’apugen les bonificacions per germans que juguin en aquestes categories, queden per tant exclosos els germans de categories inferiors per computar.

 

Els descomptes són:

1r Germà 20% descompte

2n Germà i següents 25% descompte

 

Tota la documentació la podeu trobar a la carpeta que apareix a la cantonada dreta-alta de la pàgina web o fent click aquí. L’últim dia per realitzar la inscripció és el 31/08/2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.