GRÀCIES.

GRÀCIES.

El passat diumenge el sènior femení del CB Balaguer es proclamava campió de Catalunya de 2a categoria per 1r cop en la seva llarga història.

Després del descens de la temporada passada i de la marxa de moltes jugadores, calia refer un equip i redissenyar un projecte que havia patit un revés amb la pèrdua de categoria.

Després dels dubtes inicials, amb 2 derrotes en les primeres jornades, l’equip iniciava una ratxa de 22 triomfs seguits que acabaven el passat diumenge guanyant la final del Campionat de Catalunya al gran favorit Femení Osona a la ciutat de Vic.

L’equip ha sigut una mostra de treball, d’implicació, de responsabilitat, de superació i sobretot…després de  travessar per moments difícils, d’UNIÓ.

Vull agrair a les jugadores tot el seu esforç i confiança en mi…de totes i cadascuna de vosaltres he aprés molt i m’heu ajudat a ser més fort i a exigir-me més per poder estar a la vostra alçada. Sou les protagonistes de tota la història que hem creat junts. Sou el millor equip que he entrenat mai. M’heu  fet créixer personal  i esportivament. Teniu el meu respecte, estima i admiració….sou molt GRANS.

Vull agrair al Joan i al Carlos  la seva fidelitat i entrega impagable envers l’equip. Preparar entrenaments, scoutings dels rivals…i sobretot llargues estones de parlar i discutir sobre l’equip. Sou part molt important de l’èxit.

Vull agrair al club i sobretot al president la confiança dipositada en mi malgrat el descens de la temporada anterior. Heu confiat en un projecte i en la nostra feina.

Moltes gràcies també, als mitjans de comunicació de la ciutat que heu fet un seguiment constant de la temporada i heu fet una gran difusió del nostre treball. Balaguer TV, Radio Balaguer i Revista Groc…ens heu ajudat a ser més forts portant gent al poliesportiu gràcies al vostre seguiment.

Gràcies també a tots els entrenadors/es i jugadors/es del club que ens heu acompanyat durant tot el camí i ens heu fet sentir importants i molt valorats.

MÉS IMPORTANT QUE LA META ÉS EL CAMÍ,

Cal seguir treballant de valent, amb humilitat i amb ambició per fer créixer aquest gran club, que m’estimo i sempre portaré al cor.

Ara més que mai…Tots som CBB.

 

 

Sergi Llurba

Entrenador Q2 Consultors CBB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − 14 =