Final : CB Balàfia – CB Balaguer B

temp2013-2014 14 20131106 1903027032

temp2013-2014 14 20131106 1903027032CB Balàfia 56 – CB Balaguer 55

Final de lliga al pavelló de Balàfia. Les locals van sortir molt nervioses el primer quart cosa que els hi va costar posar-se al partit, passats uns minuts ja van començar a jugar i a posar-s’hi (11-11). Al segon quart va dominar les locals, anant a la mitja part a més 5 punts per elles. (15-10). Al 3r quart les visitants es van posar en zona, i a les locals els hi va costar atacar-la i sortir de la presió, així les balaguerinas van poder aguantar el partit, (13-13). Finalment, a l’últim quart les noies de Balàfia van distanciar-se del marcador fins a 11 punts de diferència, però les de la Noguera es van tornar a posar al partit, acabant el partit perdent de 2 i dos tirs lliures a favor. Van tenir la pròrroga a les seves mans però van fallar el tir lliure primer i van fer el segon. Perdent d’1 punt al final. (17-21)