Dissabte gran al Poliesportiu

Dissabte gran al Poliesportiu

Benvolguts,

 

Aquest dissabte es viurà un dia important al Poliesportiu i us demanem a tots que ens ajudeu a fer-lo gran. El nostre júnior femení s’ha guanyat el dret de jugar com a local la final a quatre, que atorga el campionat territorial i que dona accés al campionat de Catalunya Nivell A, fent un joc alegre, ràpid i vistós que ha anat exhibint durant tota la temporada.

 

Durant el matí es disputarà la primera semifinal a les 11 del matí, on el nostre júnior jugarà contra el CB Bellpuig i intentarà aconseguir el pas a la gran final.

 

A les 18.30 el primer equip masculí pot aconseguir de manera matemàtica la permanència, en un derbi contra el CB Borges Garrigues.

 

A les 20 esperem que el nostre júnior femení estigui disputant la gran final, amb l’ajuda de tot el públic i que es faci valer el factor pista.

 

Amb tot això, us animem a omplir el pavelló de samarretes vermelles i fer molt i molt soroll. Al pavelló hi haurà la Grada Jove CBB animant i fent soroll, i activitats dels petits a la mitja part del partit de la final. 

 

Us esperem al Poliesportiu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 2 =