Cudós Consultors CB Balaguer – Manyanet Reus

Cudós Consultors CB Balaguer 61-46 Manyanet Reus

Inici de la segona volta amb la visita del Manyanet Reus al 1r d’Octubre, un clàssic de la categoria que venia necessitat de victòries.

El Balaguer, amb les baixes de María Rosales i Mariona Farran començaria el matx sent conscient de la dificultat d’aquest, mostrant-se serioses a pista i fent ús de la seva avantatja física per obrir escletxa en el marcador, fins a 10 punts a falta d’un minut pel descans, però aleshores va ser quan en un sol minut de relax, les del baix camp es refarien i tornarien a enganxar-se al marcador i s’arribaria al descans amb un ajustat 30-27.

El partit va seguir a ratxes, un Balaguer seriós, però sense mostrar la seva millor versió, ho intentava i s’escapava de nou de deu al minut 9 del tercer període, i malgrat una nova aproximació a cinc punts de les visitants, finalment les grana agafarien l’embranzida final fins arribar al definitiu 61-46.

La setmana vinent l’equip visita la pista del Vedruna Carme Sabadell, un equip reforçat després d’una victòria sorprenent a una de les pistes més complicades de la categoria. Caldrà doncs, posar els cinc sentits al partit.