Cudós Consultors CB Balaguer – CN Terrassa

Cudós Consultors CB Balaguer 60-56 CN Terrassa

Tercer partit de la segona volta i primera prova de foc contra un rival d’entitat, el CN Terrassa. Les egarenques arribaven al partit des d’una còmoda 3a posició i a tan sols a una victòria de les posicions d’ascens.

Les grana, molt atentes des del minut 0 de partit, van marcar un alt ritme de joc defensiu, impedint que les visitants es trobessin còmodes al parquet i anirien manant al marcador tota la primera meitat, però tot i així arribaven al descans tan sols amb 4 punts per sobre, 30-26.

Amb un tercer quart espectacular en tots els sentits, prendrien el que seria la primera renda en el marcador, fins a 13 punts de diferència a pocs instants de finalitzar el tercer període, de cara el quart període però, les visitants van ajustar la defensa, i un Balaguer desencertat veia com la distància es feia més curta, tot i que la bona defensa local evitaria que el Terrassa capgirés el marcador.

La setmana vinent l’equip es desplaça a Cornellà, que ocupa la quarta posició, probablement una de les pistes més complicades del grup.