CN Tàrrega – La Dolceta CB Balaguer

CN TÀRREGA 46-48 LA DOLCETA CBBALAGUER

Bona estrena de La Dolceta CBBalaguer en el primer partit de la segona fase de la lliga.

L’equip cadet, recent ascendit al grup a, es va desplaçar al camp del CN Tàrrega. Les jugadores visitants plantejaven el partit amb una banqueta molt curta.

L’equip de Balaguer, va començar el matx amb un joc molt precipitat que venia d’una barreja de nervis i ganes d’estrenar la nova lliga. Aquesta precipitació, feien que l’equip tingués problemes en el balanç defensiu i en la defensa del 1c1.

El segon quart de partit, però, va ésser el millor quart de les jugadores balaguerines; malgrat una zona plantejada per l’equip rival, l’equip va oferir molta intensitat defensiva i una mostra de generositat i joc d’equip en atac.

S’arribava al descans amb un marcador favorable de 22-27.

El tercer i quart, va seguir una dinàmica semblant. El joc en atac es basava en compartir la pilota i trobar bones opcions però el poc encert amb les finalitzacions, juntament amb la bona defensa del CN Tàrrega feien que el partit anés molt ajustat. Finalment, i després de saber lluitar pel partit, el cadet blau s’emportava una ajustada victòria per 46-48.