CN Tàrrega – CB Balaguer Blau

CN Tàrrega – CB Balaguer Blau

CN TARREGA 30 – 80 CB BALAGUER BLAU

Partit disputat en la novena jornada de lliga contra el Calaf on el Cadet Femení Blau del CB Balaguer va guanyar de 50 punts.

Abans que res, m’agradaria felicitar a les jugadores primer que tot per la seva primera victòria i segon perquè davant d’un partit en el que van estar per davant el tot moment, no van baixar el ritme i van seguir treballant, utilitzant els sistemes per a seguir millorant com a equip.

Com a resum del partit es podria dir que ha estat útil ja que ens ha servit principalment per veure els fruits del que es treballa als entrenaments i per donar-nos compte de que en els passats partits no jugàvem el que s’entrenava. Voldria destacar també que aquest partit va ser molt útil sobretot per a una jugadora en concret perquè  la va ajudar a agafar la confiança que necessitava ja que fins ara estava una mica cohibida i ahir va perdre la por i va fer el millor partit que l’hi havia vist fins ara. Felicitats!. Ara cal seguir treballant per estar a aquest nivell cada setmana. Aquest partit també ens va servir per treballar els sistemes i detectar algunes errades que es feien al moment de jugar-los. Esperem que amb les indicacions donades durant el partit i els propers entrenaments això no es repeteixi.

Ara ens toca tornar a agafar forces per tornar encara millors el cap de setmana vinent contra un Andorra que segur que no ens posarà les coses fàcils.

Equip A CN Tarrega Equip B CB Blaguer Blau  
Categoria CT Cadet Femení Jornada 9 Data 23/11/19  
Entrenadors Arnau Buñol Perelló  
Àrbitres Domingo, O  
1a part 8-25 2a part 4-21 3a part 9-24 4ta part 9-12  
Resultat 30-80  
N. Jugador/a Punts N. Jugador/a Punts  
10 Cortada, C 6 6 Viola, Cel 2  
15 Meda, A 2 7 Salse, Laura 26  
16 Duran, J 6 10 Ollé, Martina 6  
17 Font, M 2 12 Torreguitart, Berta 4  
23 Pla, N 2 16 Bonet, Nuria 19  
25 Bautista, S 12 18 Casanoves, Laura 2  
      22 Teres, Clàudia 8  
      25 Balde, 7  
      35 Tufet, Abril 8  
             
             
             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − sixteen =