CE Vedruna Balaguer – Masia Farré CB Balaguer

CE Vedruna Balaguer 28-24 Masia Farré CB Balaguer

Cinquè partit de la segona fase i segona derrota en un partit on mai vam saber estar còmodes. Partit que ens enfrontava amb el CE Vedruna Balaguer, un equip que ens resulta familiar, format per amics i amigues de la mateixa ciutat amb qui compartim i compartirem molts moments.

La primera part va estar marcada pel desencert dels dos equips, tot i així, les grana van prendre avantatja al marcador, 14-5, un marcador molt curt, va ser un partit molt espès, amb poc encert i un ritme baix pel que estem habituats.

A la segona part es van viure dos etapes completament diferents, els tres primers períodes en que va regnar la igualtat al marcador, cap dels dos equips prenia la iniciativa i la distància es mantenia, però a l’últim període el Vedruna va ser molt superior i va anotar 12 punts i va deixar al Balaguer sense anotar. El resultat es capgiraria i el marcador final seria de 28-24 per les locals.

La nota més positiva va ser la germanor mostrada entre els dos equips, i la certesa que el bàsquet a la ciutat està més viu que mai i que li augura un gran futur.