CE Maristes Montserrat – CB Balaguer B

CE Maristes Montserrat 84-61 CB Balaguer B

Últim partit de la primera volta amb el repte d’aconseguir tres victòries consecutives a una pista complicada.

El partit va començar bé pels interessos visitants, l’equip lluitava i era seriós en atac i en defensa, fet que va propiciar que en els 15 primers minuts tinguéssim el control del partit, però un parcial de 18-1 va fer guanyar al Maristes una diferència notable.

A la represa el Balaguer va sortir amb la força necessària per capgirar el partit, però va durar quatre minuts, el Maristes va pujar el nivell defensiu, la velocitat del joc i l’encert, i els grana es van deixar anar permetent al Maristes una diferència que no hauria de ser la diferència entre els dos equips.

D’aquí dos setmanes visitem Cappont, una pista complicada on mirarem de treure el millor de nosaltres.