CB Tremp Germans Alegret – La Dolceta CB Balaguer

CB TREMP GERMANS ALEGRET 43-49 CBB BALAGUER

Dissabte passat, el cadet blau del CBB es va desplaçar a la pista del CB Tremp per a disputar el partit corresponent a la 5a jornada de la segona fase de la lliga.

El CBBalaguer, va sortir poc concentrat des del primer moment cometent molt errors tant ofensius com defensius. Aquest fet, va permetre a l’equip rival posar moltes dificultats en el joc de les balaguerines. Una defensa amb molts forats culminaven amb atacs poc fluïts i amb moltes pèrdues de pilota. La primera meitat del partit, doncs, va ésser molt espessa per l’equip visitant, arribant al descans amb un marcador desfavorable de 21-17. Era la primera vegada de la temporada que les balaguerines entraven al descans de partit amb un marcador en contra.

Amb ganes de millorar les sensacions de la primera meitat, el tercer quart les balaguerines van augmentar l’ intensitat defensiva i això els hi va permetre trobar millors opcions d’atac que les que s’havien trobat al tercer quart. Un molt bon encert des de la línia de tirs lliures del CBB permetia remuntar la desavantatge en el marcador i finalitzar el tercer període situant-se per davant de l’electrònic.

Pel que fa el quart període, davant d’una incòmode defensa de l’equip local, el Balaguer va tornar a mostrar una cara desconeguda. Malgrat tot, va saber lluitar pel partit i finalment van aconseguir una victòria molt important que les classifica per jugar l’eliminatòria de la F4.

El partit serà el proper diumenge 22 a les 19h davant l’Andorra CB.