CB Pardinyes Negre Lleida – CB Balaguer

C.B. Pardinyes Negre Lleida 40 – C.B. BALAGUER 64

Bon partit del júnior masculí que suma la 3a victòria.

Partit d’anades i tornades on dos bons períodes van ser suficients per sumar una important victòria que ens permet estar al capdavant de la classificació.

Gran inici de partit amb molt ritme i encert. La bona defensa i les ràpides transicions a cistella permetien als de la Noguera començar amb un parcial 1-19. El segon quart les rotacions van provocar un ritme més estàtic on no vam tenir tanta facilitat per anotar, vam fallar situacions còmodes que mantenien les diferències en l’electrònic.

A la segona part intercanvi de cistelles que va provocar que el marcador no és mogués fins l’últim període, en el que vam posar una marxa més que ens va col·locar en el 40-64 definitiu.

Pròxima jornada contra el Torregrossa l’altre invicte del grup, on intentarem competir contra un gran equip i en el que tindrem que ser més regulars per poder sumar la 4a.