CB Cervera – CB Balaguer B

CB CERVERA 53 – 40 CB BALAGUER B

Primera jornada de la segona fase i últim partit d’aquesta, controversia deguda a l’ajornament del partit el qual es va jugar en una doble jornada coincidint amb la última.

Amb unes condicions semblants a l’últim partit, amb poques del equip (degut a les lessions) i l’ajuda d’unes juniors estel·lars vam aconseguir, en un partit molt difícil, plantar cara fins al final i arribar als últims minuts amb opcions. Un partit molt xulo en el que vam saber accelerar i frenar el ritme tal i com ens convenía, vivint dels contraatacs i realitzant atacs força ràpids de transició, mentre que vam aconseguir replegar a un molt bon ritme i les vam obligar a jugar un 5×5 constant allargant les seves jugades. Tot i això, i entrants als últims 3 minuts amb una diferencia de 4 punts en contra al marcador, 2 triples seguits de les locals van acabar amb les nostres opcions d’endur-nos un, molt ben competit, partit.

Content de la feina de les noies, van demostrar que poden jugar amb molt cap i controlar els ritmes del partit, millora molt important envers l’inici de temporada!