CB Calaf – Cal Xirricló CB Balaguer

CB Calaf 45

CB Balaguer Grana Cal Xirriclo 48

Crònica

Sisena i última jornada de la fase de grups, en la qual, aquesta vegada si, ens jugàvem tot en aquest partit.

Tal i com s’esperava, el partit va començar extremadament igualat, amb un primer quart de 13-13, però, això va canviar al segon quart, on les balaguerines van progressar en la seva ja excel·lent, intensitat defensiva i van aconseguir trobar l’encert en l’atac contra zona, protagonitzant algunes jugades de moviment de pilota realment bones.

Tot i aquesta avantatja en el marcador(9 punts a la mitja part), el Calaf, va aprofitar un moment de molt encert exterior, per a, no tan sols remuntar, sinó ficar-se a dos punts per davant.

Però, aguantant molt bé el partit, i en un final trepidant amb distàncies molt curtes en el marcador, les nostres noies van culminar la gran feina que estaven fent amb un espectacular victòria, la qual ens porta directament a la final a 4.

Orgullosíssim d’aquesta segona volta, on em demostrat que quan volem, som capaces de lo millor, i de lo pitjor(com vam mostrar a la primera volat). A fer un últim esforç per arribar a la final no amb la millor, sinó amb la versió perfecta!