CB Bellpuig – CB Balaguer B

CB Bellpuig 76-63 CB Balaguer B

Vint-i-dosena jornada i visita a la pista del líder, i probablement, el millor equip de la categoria. L’objectiu va ser des del minut 0 controlar el ritme i sentir-nos còmodes a pista, i així ho vam fer gran part del partit. Jugant un bàsquet ràpid, i una defensa arriscada però efectiva vam aconseguir arribar al descans amb un marcador favorable, 35-31.

A la segona meitat el Bellpuig va fer valer el seu pes de líder, i mica en mica s’anava apoderant del ritme del partit, mentre el Balaguer l’anava perdent. Al minut 29 de partit el Bellpuig recuperaria la iniciativa en el marcador i ja no la perdria fins al final.

La setmana vinent rebem el CEP Vallfogona, equip que està disputant el liderat al Bellpuig i que no serà ni de bon tros, un partit fàcil, lluitarem per donar la sorpresa.