CB Balaguer – Maristes Montserrat

C.B.Balaguer 68 – 52 Maristes Montserrat

Cinquena jornada amb un partit que, ja abans del salt inicial, hi ha hagut complicacions amb la pista de joc. Havent resolt aquestes complicacions, els balaguerins comencen el partit molt tous i amb poques ganes de competir acabant el primer quart amb un parcial de 12-19. És al segon quart però, quan els locals adopten una actitud competitiva i es posen les piles en defensa aconseguint així capgirar el marcador 36-25 i anar a la mitja part amb bones sensacions i ganes de guanyar. La segona part del partit va ser una copia idèntica de la primera, amb un 3r quart fluix i un últim quart excel·lent. Aquesta victòria n’ha estat molt important, ja que és la primera de la temporada. Felicitar al rival per no baixar en cap moment el cap i demanar perdó pel canvi de pista.