CB Balaguer – CB Almenar

CB Balaguer – CB Almenar

CB BALAGUER 52 – 57 CB ALMENAR

Segon partit de lliga i aquest cop ens toca jugar a casa, quines ganes la veritat.

Amb els nervis normals dels inicis d’un partit comencem a jugar contra unes rivals ben dures físicament, sobretot al tenir jugadores de categoria cadet. Ens costa engegar però mica en mica ens fem grans i trobem el nostre lloc en el camp i comencem a jugar al que nosaltres volem, al nostre joc, al joc de l’infantil blau.

Aquest cop l’encert cap a cistella ens afavoreix i això ens fa sentir segues i ens ajuda a estar més intenses en defensa; tot i així, hi ha un parell de moments que sembla que ens marxin i arribem a tenir una diferència de menys 12. Demanem temps mort, ens calmem, parlem de el que volem i hem de fer i sortim al camp com a veritables lluitadores. Defensem al màxim i això ens fa entrar un altre cop en la lluita pel partit i tot i el desgast físic no baixem el braços en camp moment. Arribat els últims minuts tenim opcions però un parell de mal decisions i l’encert de les nenes d’Almenar fa que al final no guanyem el partit.

Ens emportem una derrota en el marcador però crec que una gran victòria en lluita, treball, esforç…; ha estat un partit que ens ha deixat veure que si volem podem i que allò que entrenem té els seus fruits.

Mil gràcies pel sobreesforç d’aquest partit i que les petites llàgrimes que van caure al final del partit (al veure que el teníem i al final no va poder ser) us donin forces i il·lusió per continuar.

Gràcies a totes les nenes per l’esforç i als papes, mames i germans/es que des d’allí dalt de les grades no vau parar d’animar en cap moment i que esperem estigueu gaudint d’aquestes nenes tal i com ho faig jo amb elles.

Equip A CB Balaguer Equip B CB ALMENAR  
Categoria Infantil Femení Jornada 2 Data 6/10/19  
Entrenadors Amanda Galiano Casas  
Àrbitres Caelles A  
1a part 13-18 2a part 7-8 3a part 16-12 4ta part 16-19  
Resultat 52-57  
N. Jugador/a Punts N. Jugador/a Punts  
1 LATORRE 5 2 ANNA 2  
2 FERRER 6 11 RODRI 5  
3 PORTER 2 13 IRIS 2  
6 PLENSA 2 14 LUCIA 0  
7 PINILLA 9 17 MARIA 0  
10 MARTIN 7 18 CLÀUDIA 17  
42 SOLA 20 19 ALBA 23  
46 RIPOLL 4 26 MARIONA 0  
49 RIUS 0 00 RUTH 3  
50 ALÒS 2        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × five =