CB Balaguer Blau – BC Morabanc Andorra

CB Balaguer Blau – BC Morabanc Andorra

CB BALAGUER BLAU 49 – 53 BC MORABANC ANDORRA

Partit disputat en la desena jornada de lliga contra l’Andorra on el Cadet Femení Blau del CB Balaguer va perdre de 4 punts.

Impotència. Crec que aquesta es la paraula que li podria venir al cap a qualsevol persona que vegues el partit disputat el passat diumenge a Balaguer. Si, impotència per veure com s’escapa un partit poc a poc i tot pel que has estat lluitant durant 35 minuts se’t escapa en els últims 5. Impotència de les jugadores al intentar jugar al que sabem i comprovar que les coses no ens surten com si que ho feien abans. Impotència com a entrenador per intentar animar les jugadores i intentar treure el nostre millor joc i veure que les coses no surten com ens esperàvem.

El partit va ser emocionant fins al final però hem d’aprendre com a equip, jo m’hi incloc com a entrenador a saber superar aquesta por que tenim a perdre en partits igualats com el d’aquest cap de setmana. Hem de seguir lluitant contra tota adversitat, si lluitem podem perdre; però si no ho fem, estem perdudes. I aquest cap de setmana vam estar perdudes. No vam saber com combatre a l’Andorra en una defensa molt activa que ens va fer perdre els papers.

En les properes jornades segurament ens trobarem molts mes partits com el d’aquest cap de setmana i serà el moment per demostrar que aquest partit ens ha servit com a escarment i que s’ha de seguir lluitant fins al final.

M’agradaria destacar per acabar el parcial de 8-20 que ens fan en el 4t període. Com podem permetre que ens facin en un partit tant igualat un període de +12??

Equip A CB Balaguer Blau Equip B BC Morabanc Andorra  
Categoria CT Cadet Femení Jornada 10 Data 01/12/19  
Entrenadors Arnau Buñol Perelló  
Àrbitres Burgos, A  
1a part 21-18 2a part 12-9 3a part 8-6 4ta part 8-20  
Resultat 49-53  
N. Jugador/a Punts N. Jugador/a Punts  
6 Viola, Cel 0 5 Ruiz, J 4  
7 Salse, Laura 3 7 Davasse, C 20  
10 Ollé, Martina 4 18 Corominas, Q 11  
12 Torreguitart, Berta 6 22 Casas, N 9  
16 Bonet, Nuria 18 25 Burgos, L 0  
18 Casanoves, Laura 4 48 Mur, G 0  
22 Teres, Clàudia 5 51 Calaff, A 0  
23 Torredeflot, Clàudia 9 52 Barroso, A.C. 0  
      54 Herce, A 9  
             
             
             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 + 17 =