J1: CB Balaguer – BC Morabanc Andorra B

CB Balaguer 94 – BC Morabanc Andorra B 53

Primer partit i primera victòria de la temporada dels de Peñalver i García a terres balaguerines, donant una bona imatge com a equip.

El partit va començar amb nervis pels 2 equips, donant cabuda a una pobre anotació en els primers minuts del matx, però clarament esborrada conforme el lluminós deixava córrer els minuts. Els balaguerins van tardar en imposar el ritme del primer quart, però ho van fer amb un Andorra lluitador deixant un 17-15 al final del primer quart. Al segon, però, el ritme mantingut dels granes sumat a les rotacions del equip rival, van fer que l’Andorra es comencés a despenjar en el resultat anant amb un 39-25 al descans. Altre cop a pista, els patrocinats per Morabank van sortir amb una intensitat més alta per intentar apropar-se al marcador, però els de Balaguer, sabent els històrics tercers quarts haguts i per haver en la història del club, no es van despistar, acabant 66-37 el tercer quart. El darrer període del partit va ser pur tràmit, deixant una clara victòria pels de ponent per 94 a 53.