CB Balaguer B – CB Alpicat B

CB Balaguer B 46-67 CB Alpicat B

Duel de filials al Poliesportiu que prometia un bon partit d’equips joves i amb molta progressió per davant. Els locals van sortir molt seriosos a pista, conscients que rebien un equip de la part alta, i el resultat es va mantenir durant el primer període. Entrat el segon període, un seguit d’errors defensius i les nombroses i excessives pèrdues de pilota van deixar el marcador 21-29 a falta de 20 minuts per finalitzar.

Durant la segona part hi van haver dues cares completament diferents, la primera ens va posar al partit, retallant la distància de 10 fins a 3 punts en el min 28 de partit, però aleshores un seguit de males decisions, sumat a les desconnexions causades per accions que no podem controlar van permetre a l’Alpicat un parcial de 0-10 que deixaria el partit molt complicat. En l’últim període encara descentrats no vam ser capaços de competir i el resultat es va anar fent gran fins al 46-67 final.

La setmana vinent partit de vital importància a Torà.