Cal Xirricló CB Balaguer – CB Mollerussa

Cal Xirriclo CB Balaguer 48

CB Mollerussa 52

Crònica

Segon partit de la segona fase en el qual no vam mostrar la nostra millor cara davant un Mollerussa que a començat aquesta segona volta amb molta intensitat.

El partit que es plantejava des de un primer moment molt igualat, va seguir aquesta progressió durant tot el partit, cap dels dos equips va aconseguir marxar del marcador per més de 6 punts en cap quart.

Ofensivament, les balaguerines van tenir un partit molt costa amunt, davant una defensa en zona que no vam saber trencar degudament i que sol vam saber contrarestar, insuficientment, amb tirs exteriors. Això va fer, que cada punt fos dur i difícil d’aconseguir. Per altra banda, tot i que tampoc va plantejar un partit amb molts punts, el Mollerussa va aprofitar les nombroses errades defensives, tant despistes com moments de baixa intensitat, per endur-se un partit força important.

Afegir també que vam pecar força a l’hora de fer faltes, deixant una quantitat de tirs lliures de 8 a 26 a favor del Mollerussa, fet clau en els 5 punts de diferencia reflectits en el marcador final.

Derrota que espero ens faci adonar d’una vegada, que aquesta serà una segona fase molt dura, sense partits “fàcils”, i on s’haurà de lluitar a cada entrenament i minut de partit si volem arribar a competir.