BWeekend Camp 2k16

BWeekend Camp 2k16

INSCRIPCIONS TANCADES

 

Benvolguts/des,

des del Club Bàsquet Balaguer i per tancar la 2a edició de la BWeek, organitzem un campus de bàsquet de cap de setmana, que hem batejat amb el nom de BWeekend Camp 2k16. En aquest campus de cap de setmana els nens conviuran entre ells durant gairebé 24 hores fomentant els valors de l’amistat i la companyonia, a més d’aprendre bàsquet de la mà d’entrenadors referents en àmbit català. El campus està obert a tots els jugadors de les categories de premini a infantil, també estan convidats jugadors que a hores d’ara no formen part del club.

El dijous 28 d’abril a les 18:00 es farà una reunió informativa a Lapallavacara on s’explicarà amb més detall tot el que hi ha descrit en la documentació, i es resoldran els possibles dubtes que puguin sorgir. 

 

 

El BWeekend Camp es celebrarà els dies 27-28-29 de maig al Pavelló Inpacsa, començarà divendres a les 17.00 i acabarà diumenge a les 19.00. Serà un campus de dia, el dinar formarà part del campus i es farà al Restaurant Lo Pecat, però si algú ho desitja també té l’opció d’anar a casa a la franja de dinar.

Tindrem la sort de comptar amb dos entrenadors dels millors clubs de Catalunya, Hector Sànchez és l’entrenador del Premini A del Club Joventut de Badalona. També tindrem entre nosaltres Xavi Pardina, entrenador del Cadet de primer any del Futbol Club Barcelona. Estem a l’espera de tancar un tercer entrenador, que degut a unes possibles fases de promoció d’ascens encara no ens ha pogut confirmar la seva presencia. 

 

Pel que fa al pagament s’haurà de realitzar juntament amb el full d’inscripció fins el dia 20 de maig o fins que s’acabin les places:

 

Mitjançant transferència bancària al compte del Club Bàsquet Balaguer especificant nom i cognoms, enviant el comprovant a info@cbbalaguer.com, juntament amb el full d’inscripció i de drets d’imatge signat i escanejat. El full d’inscripció i drets d’imatge també es podrà entregar a qualsevol dels entrenadors del club, o bé deixar-lo a la bústia de les oficines del club.

 

 

BANC SABADELL – 0081 0106 64 0001226726

 

Per més informació no dubteu amb contactar amb el club mitjançant el correu electrònic coordinador@cbbalaguer.com.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + six =