BWeek – Dia de l’amic i de l’amiga MINI i Escola de Bàsquet

BWeek – Dia de l’amic i de l’amiga MINI i Escola de Bàsquet

Benvolguts,

Des del CB Balaguer volem promoure el bàsquet a la ciutat, i per això us proposem la següent activitat. Durant el dilluns 23 de maig al Pavelló Inpacsa de 17.30 a 19.00 celebrarem el dia de l’amic per les edats compreses entre els nens nascuts el 2004, 2005 i 2006. El dia de l’amic i de l’amiga MINI consistirà en que cada jugador del club podrà convidar als amics que vulgui que tinguin ganes de tenir una experiència amb els jugadors i entrenadors del club. Tothom hi és convidat, sense la necessitat de tenir un amic que jugui al club!

També els nens i nenes de l’escola de bàsquet podran portar els seus amics el dimarts 24 de maig, de 17.30 a 19 al Pavelló Inpacsa. El funcionament serà el mateix que en les edats mini, i hi podran participar nens nascuts des del 2006 fins al 2012, i un cop allà els separarem per categories.

 

 

Serà una jornada de portes obertes a tothom qui ho vulgui per tenir el primer contacte amb el nostre club de bàsquet, fer nous amics i conèixer els nostres entrenadors, a més de conéixer les nostres metodologies i la nostra manera de treballar. 

Us hi esperem a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × one =