bWeek 2015

bWeek 2015

CARTELL bWeek 2015

CARTELL bWeek 2015

El Club Bàsquet Balaguer organitza del 23 al 27 de març la primera edició de la bWeek on es realitzaran diferents activitats per als membres del Club i altres per a tots els membres d’altres clubs de la ciutat.

Durant la propera setmana a la ciutat de Balaguer s’inaugurarà la  bWeek una setmana temàtica on es faran multitud d’actes relacionats amb el món del bàsquet. La setmana començarà amb el partit entre els nois i noies del Club Esportiu l’Estel i un combinat de jugadors del Club bàsquet Balaguer. Tot seguit el mateix dilluns es farà un berenar popular per tots aquells espectadors del partit.
El dimarts 24 els jugadors de l’equip professional del Força Lleida compartiran una sessió amb els nens i nenes de l’escola de bàsquet, una escola de bàsquet que compta amb més de 50 jugadors i jugadores. A l’acabar l’entrenament, es realitzarà el partit de les estrelles on s’enfrontaran l’Est contra l’Oest, dos equips que seran el resultat de les votacions que s’estat duent a terme a la pàgina web del club.
El dimecres es farà la jornada d’escoles, el Club convida a tots els centres d’educació primària de la ciutat a competir entre elles amb els nens i nenes de 5è i 6è. Un cop acabada la competició es farà el concurs de tir, on tots aquells jugadors de qualsevol equip del Club que vulguin demostrar la seva punteria ho podran fer. Després de les activitats a pista es farà una xerrada amb el ponent Enric Barri Vilardell, que parlarà de la gestió de les emocions i el lideratge.
Dijous es repetirà la jornada escolar però amb els cursos de 3r i 4t de primària, i després tindrem competició de 2×2 mixt. L’activitat fora de pista serà la jornada col·loqui amb en Pere Anton Mola, fisioterapeuta i osteopata, que parlarà de la prevenció de lesions i de com tractar-les.

Per acabar aquesta intensa setmana, el divendres els entrenadors dels equips sènior es posaran al capdavant de les sessions d’entrenament dels equips que entrenen divendres, i paral·lelament a la piscina municipal es farà bàsquet a l’aigua amb els nens i nenes dels 3 als 12 anys. L’útima activitat de la bWeek consistirà en una ponència de nutrició amb la dra. i nutricionista Marta Gil que donarà les pautes més recomanables per tenir una bona dièta per esportistes de totes les edats, totes les xerrades són d’entrada lliure i es disposa d’un aforament limitat de 60 persones.

Totes les activitats de pista es faran al pavelló poliesportiu de Balaguer, de 17.30 a 20.15 i les xerrades es faran al centre cultural “lapallavacara” a partir de les 20.30.

 

Per més informació podeu consultar el dossier que ha preparat el Club o demanar informació a info@cbbalaguer.cat

 

Us hi esperem a tots i totes  !!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × three =