Bon paper en la 2a trobada

Bon paper en la 2a trobada

El passat diumenge 4 de novembre Bellpuig va ser la seu de la segona trobada d’escoles on el club es va consolidar com un dels clubs amb més participants.

 

Els babys van disputar dos partits on les ganes i el bon ambient esportiu va fer disfrutar a tots els pares i jugadors, respecte la trobada anterior la utilització del material adaptades a la categoria (cistelles i pilota) va fer que l’activitat fos més gratificant i els jugadors i jugadores van poder divertir-se més amb uns objectius més al seu abast.

 

Respecte els nois i noies d’escola, van poder competir amb els dos equips als que es van enfrontar. Tant el Bellpuig com l’Alpicat van posar les coses difícils als jugadors/es de la Susana Martínez.

 

 

 En la categoria Premini es va notar la millora amb un major coneixement de les normes del bàsquet que dia a dia van aprenent els nois i noies d’en Juanlu. En tots quatre partits els jugadors/es del CBB van estar a un molt bon nivell.

En el mini masculí, els nois d’en Jordi Caufapé van jugar amb molta intensitat en defensa, amb la pilota van saber el que es feien i poc a poc van anar entrant en el ritme dels partits, bon treball en grup.

 

I pel que fa a l’equip mini femení en tots els partits van donar la cara, van sortir una mica dormides en el primer partit contra el Bellvís però al segon quart la son ja no existia i van començar a plantar cara a un Bellvís que tenia bon nivell. En el segon partit van ser capaces de dominar en molts minuts l’encontre.

 

Una setmana més bon paper per els equips del CBBalaguer.

 

La propera trobada que estava prevista per el dia 18/11 s’ha ajornat al 25/11 la seu la sabreu el dimarts anterior (20/11)  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 + five =