BCAMP CBB

BCAMP CBB

Últimes places… afanyeu-vos!

 

 

Benvolguts/des pares i mares,

des del Club Bàsquet Balaguer i per tancar la temporda, organitzem un campus de bàsquet diurn, que hem batejat amb el nom de BCAMP CBB. En aquest campus els nens conviuran entre ells fomentant els valors de l’amistat i la companyonia, a més d’aprendre bàsquet de la mà d’entrenadors referents en àmbit català. El campus està obert a tots els jugadors de les categories de premini a júnior, també estan convidats jugadors que no formen part del club.

El BCAMP CBB es celebrarà els dies 26-27-28-29-30 de juny al Pavelló Inpacsa, de 10 a 17:30. Serà un campus de dia, hi haurà entrada a la piscina incolsa i el dinar formarà part del campus.

Tindrem la sort de comptar amb dos entrenadors dels millors clubs de formació d’àmbit estatal i europeu, Hector Sànchez és l’entrenador del Mini A del Club Joventut de Badalona, màxims candidats al campionat de Catalunya. També tindrem entre nosaltres Pere Estefanell, entrenador de la branca femenina del Club Baloncesto Estudiantes. A més a més, aquest any comptarem també amb la jugadora professional del Cadí La Seu i Selecció Espanyola, Marta Montoliu, que també és entrenadora de formació.

Pel que fa al pagament s’haurà de realitzar juntament amb el full d’inscripció fins el dia 20 de juny o fins que s’acabin les places (màxim 60 jugadors):

Mitjançant transferència bancària al compte del Club Bàsquet Balaguer especificant nom i cognoms, enviant el comprovant a info@cbbalaguer.com, juntament amb el full d’inscripció i de drets d’imatge signat i escanejat. El full d’inscripció i drets d’imatge també es podrà entregar a qualsevol dels entrenadors del club, o bé deixar-lo a la bústia de les oficines del club.

 

BANC SABADELL – ES96 0081 0106 64 0001226726

 

Per més informació no dubteu amb contactar amb el club mitjançant el correu electrònic coordinador@cbbalaguer.com.

 

Rebeu una salutació cordial,

Club Bàsquet Balaguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + 20 =