BAC Agramunt – CB Balaguer English With John

BAC Agramunt – CB Balaguer English With John

BAC AGRAMUNT 58 – 56 CB BALAGUER: INFANTIL FEMENÍ BLAU ENGLISH WITH JOHN

Tercer partit de lliga i aquest cop toca jugar contra un rival gens fàcil, l’Agramunt.

Iniciem el partit amb molt nervis, molt desencert i sense trobar El nostre lloc; davant ens trobem unes rivals ben dures físicament, sobretot al tenir jugadores de categoria cadet. En un inici comencem amb un parcial molt gran per part de les noies d’Agramunt però iniciat el tercer període sembla que comencem a jugar al que volem.

La gran intensitat en defensa ens fa recuperar pilotes i això ens ajuda a tenir un millor atac i poder aconseguir molts contraatacs; tot i així, hi ha un moment al cinquè període que sembla que ens marxin i arribem a tenir una diferència de menys 9. Demanem temps mort, ens calmem, parlem de el que volem i hem de fer i sortim al camp com a veritables lluitadores. Defensem al màxim i això ens fa entrar un altre cop en la lluita pel partit i tot i el desgast físic no baixem el braços en camp moment. Arribat els últims minuts tenim opcions i amb pilota de partit però aquest cop no ha sigut possible

Aquest cop hem perdut de 2 punts, hem tingut el partit a les mans però no ha pogut ser; tot i així estic segura que si seguim així arribarà la nostra recompensa.

Mil gràcies pel sobreesforç d’aquest partit i que les petites llàgrimes que van caure al final del partit (al veure que el teníem i al final no va poder ser) us donin forces i il·lusió per continuar.

Gràcies a totes les nenes per l’esforç i als papes, mames, padrines i germans/es que ens vau acompanyar i no vau parar d’animar en cap moment i que estem segures que esteu gaudint de nosaltres.

Equip A BAC AGRAMUNT Equip B CB BALAGUER  
Categoria Infantil Femení Jornada 3 Data 12/10/19  
Entrenadors Amanda Galiano Casas  
Àrbitres De Toledo, CW  
1a part 22-7 2a part 12-13 3a part 11-16 4ta part 13-20  
Resultat 58-56  
N. Jugador/a Punts N. Jugador/a Punts  
2 ROVIRA 6 2 ANNA 4  
4 POTRONY 3 11 RODRI 9  
8 MUIXI 4 13 IRIS 8  
13 SALA 0 14 LUCIA 0  
18 SENDROS 4 17 MARIA 0  
19 BOIX 10 18 CLÀUDIA 14  
32 ANDREO 11 19 ALBA 15  
39 BERTRAN 8 26 MARIONA 6  
80 CAPITAN 12        
             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − eleven =