Asesoria America CB Binefar – Restaurant Can Pere de Camarasa CBBalaguer.

Asesoria America CB Binefar 54 – 52 Restaurant Can Pere de Camarasa CBBalaguer.

El partit comença amb un Balaguer molt ficat en defensa la qual cosa li permet robar un parell de pilotes i s’arriba al final del primer quart amb un marcador de 14-20. El segon quart continua amb la mateixa dinàmica fins als últims 3 minuts del segon quart on l’equip local s’apropa al marcador fins a un 30-32.
En reprendre el joc, a causa de les diverses situacions donades en els dos primers quarts, provoca que l’equip visitant no surti concentrat al 100% i això permet que l’equip local agafi una avantatge de 7 punts. En l’últim quart el conjunt balaguerí realitza un gran esforç i es torna a ficar al partit fins al punt que tenen dos tirs lliures quan faltaven 2 segons per empatar. Finalment l’equip local s’endú la victòria per un 54 – 52.
Cal felicitar a l’equip per no baixar mai els braços i realitzar un joc molt bo. Com a punt negatiu remarcar el 5 de 17 amb tirs lliures en el darrer quart.