Ascens a Primera Catalana Femenina

Ascens a Primera Catalana Femenina

FELICITATS Q2 CONSULTORS! SOU DE PRIMERA!

A falta de tres jornades pel final de la fase regular el Q2 Consultors ja és matemàticament segon classificat i s’ha guanyat el dret a participar a la 1a Catalana la temporada 2017/18. Un equip exemple de lluita, de compromís i de pràcticament tot que ha vençut totes les adversitats que se li han plantejat.

 

Cal mirar enrera amb un inici de temporada duríssim, marcades per les lesions de llarga durada que tot just fa unes setmanes començavem a recuperar. La força d’aquest grup i del club ha fet que totes aquestes adversitats fóssin superades i que després de 27 jornades ja puguem celebrar aquest preuat ascens. 

La setmana vinent mirarem d’aconseguir de manera matemàtica el primer lloc del grup, que dóna accés al campionat de Catalunya de 2a Categoria que es disputarà a Vic el cap de setmana del 27-28 de maig. No en tenim prou i volem acoseguir aquest nou objectiu i ho volem fer davant de la nostra gent, així que us esperem dissabte a les 20 al Poliesportiu per cerlebrar l’ascens recent obtigut i per què no, un possible liderat matemàtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − 1 =