AG Group 01 Binefar – CB Balaguer

AG Group 01 Binefar 46 – C.B. BALAGUER 52

Victòria del júnior masculí per tancar la primera fase.

Inici complicat de partit contra un equip molt agressiu que ens posava problemes al inici, això sumat a la dificultat per fer cistelles còmodes provocava que els locals marxessin lleugerament en el marcador 14-09. Un bon segon quart no els de la noguera van atacar amb més ritme i una bona feina en el rebot ofensiu igualaven l’electrònic al descans.

En la segona part la defensa tancada dels locals sumat al poc encert dels nostres júniors permetia al Binefar tornar a marxar en el marcador. Finalment, un últim període amb més encert, va permetre sumar una vital victòria que ens permet promocionar de grup.

Malgrat el partit espès, bona primera part de la temporada dels nostres júniors que aconsegueixen el primer objectiu i promocionen de grup. Bon debut del cadet de 1r any David Oltra.