J2: CB Balaguer – CEP Pigot Vallfogona

CB Balaguer 50 – 54 CEP Pigot Vallfogona (jr)

El segon partit del campionat territorial sènior femení, disputat el passat dissabte al vespre a Balaguer, les noies de Mariona sumaven la seva primera derrota a casa.

Els dos equips venien de la primera jornada amb merescudes victòries, davant de rivals directes. Així doncs el inici del partit, va ser clarament visitant, on les noies de Balaguer van sortir despistades amb un primer quart de 6-11. A partir del següent les Balaguerines es van demostrar mes supieror encaixant un parcial de 20-9, portant a l’equip Balaguerí amb un avantatge de 6 punts (26-20).

A l’inici de la segona part les noies de Vallfogona van tornar a despistar a les rivals, amb un parcial de 5-22, on va ser clau per el final del partit.

En l’últim quart, desprès de realitzar dos o tres pressions a tot el camp i encaixant un últim triple a segons del final, les noies de Balaguer no van poder endur-se la segona victòria de la competició (19-12).

Pròxima jornada, Maristes Montserrat (jr), el dissabte a les 16.30h.