J19 CB Calaf – CLINICA DENTAL Balaguer B

equips temporada 2012 2013 10 20121014 1620676237

El passat dissabte dia 23 de febrer es va disputar un partit entre dos equips de la part alta de la classificació.equips temporada 2012 2013 10 20121014 1620676237

El Calaf que ocupa el 2n lloc de la classificació i el Balaguer que està en la quarta posició.

El partit va començar amb un Calaf molt encertat anotant 9 dels 14 punts del primer quart des de la línia de 3 punts. Tot i el parcial de 11 a 2 encaixat les noies de la noguera no van tirar la tovallola i es van tornar a posar al partit amb un joc ben estructurat en atac.

La sortida del segon quart va ser molt bona per part de les visitants que amb un 10-26 deixaven a 13 punts a les locals.

La segona part va estar igualada en el marcador causat pel baix encert en els tirs lliures de les Balaguerines.

S’ha d’aplaudir l’esforç fet en el partit i en la setmana d’entrenaments, tenim clar quin és el camí tant sols l’hem de seguir juntes.

Propera setmana partit molt dur a casa contra un altre rival directe, l’Alcoletge.