J1: CB Balaguer – CE Maristes Montserrat

CB Balaguer   30 – 80   CE Maristes Montserrat

Partit per aixecar l’autoestima de l’equip contrari, els pobres nois venien compungits de no poder passar al grup dels “bons” i nosaltres els hem fet un gran regal. De la manera que ha transcorregut el partit els nois de Maristes semblaven d’un altra galàxia, GANES, ACTITUD, AGRESSIVITAT, ENCERT, tan sols una pega (per buscar alguna cosa) ens han fet zona tots els 40 minuts, el nois de Balaguer en un altra galàxia, 000 ganes, 000 actitud, 000 agressivitat, encert ? (sense les altres tres “característiques”).

Be, com podeu veure avui la cosa no ha anat com esperàvem, i voleu saber lo millor, el  dia que juguem a Maristes, GUANYAREM, si, si,!!! el que acabo de dir. Ni ells son tan bons ni nosaltres tant dolents.

Del partit, ho faré ràpid i entenedor ;

Primer parcial 09 – 16

Segon parcial 09 – 32

Mitja part parcial 18 – 48

Tercer parcial 09 – 25

Quart parcial 03 – 07 (han tancat el marcador a falta de 4,30 minuts si no el parcial seria 09 – ?)

Com podeu veure estem abonats al numero 9, res mes, suficient, tant sols felicitar als nois de Maristes per la victòria, avui ens han passat per sobre, literalment.

La setmana que be Vallfogona de Balaguer, espero i desitjo que hem puga traure el mal gust que tinc avui desprès del partit.