8è 3×3 CB Balaguer

8è 3×3 CB Balaguer

Ja tenim aquí de nou el 3×3 d’estiu del CB Balaguer. El proper 25 de juliol es disputarà al pavelló poliesportiu de Balaguer el VIII 3×3 organitzat pel nostre club. L’horari d’inici serà provisionalment a les 15:30, i finalitzarà aproximadament a les 20:30. Incorportant de nou el concurs de triples.

 

8è 3x3

El torneig tindrà dues categories: femenina i masculina, sense limitació d’edat. Hi haurà premi al guanyador de cada categoria, serà un premi en metàl·lic que s’establirà més endavant en funció del nombre d’equips participants. A més a més es farà el concurs de triples on el/la guanyador/a s’endurà també un obsequi.

 
El preu de les inscripcions és de 25€ per equip, i s’han de fer via mail a   info@cbbalaguer.com. El pagament es realitzarà sempre mitjançant transferència bancària, especificant el nom de l’equip i el participant al torneig de triples al número de compte següent: 
BANC SABADELL
0081-0106-64-0001226726 
 
Hi haurà, com és habitual, servei de bar i de vestuaris i accés gratuït a les piscines. La resta de la informació que pugueu necessitar està adjunta a la normativa del torneig, i sinó restem a la vostra disposició en els mitjans habituals: mail, Facebook i Twitter.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × five =