49a edició de les 24h de bàsquet!

49a edició de les 24h de bàsquet!

24h

Ja les tornem a tenir aquí! Tornen les 24 hores de bàsquet amb un nou format, intentant així augmentar la participació i que tots puguem gaudir de la festa. Aquest any començarem el divendres a la tarda amb el torneig sènior, aproximadament a les 6 de la tarda (horari flexible), i seguirem jugant fins a les 2 de la matinada (flexible de nou). El torneig seguirà el dissabte al matí amb els equips d’escola, i s’allargarà fins al migdia, on continuarem amb el torneig sènior, que acabarà amb la final a les 8 de la tarda. Així un cop acabat el torneig, tots podrem anar al sopar / festa de final de temporada del club.

 

El torneig sènior té un cost de 60€ per equip participant, més 20€ de fiança que es tornaran al final del torneig si l’equip ha assistit a tots els partits i ha tingut un comportament adequat durant els partits. Els partits es jugaran en format de 4 quarts de 10′ a temps corregut, aturant el temps només en l’últim minut de cada període. El premi final serà en metàl·lic i en funció del nombre d’inscrits.

Per apuntar-vos heu d’omplir el full d’inscripció i enviar-lo a info@cbbalaguer.com (podeu fer una foto sense cap problema), i fer la transferència amb el nom de l’equip al número de compte ES96 0081 0106 64 0001226726 (Banc Sabadell).

Per qualsevol dubte o aclariment, ens podeu contactar al mateix correu electrònic o trucar al 609440151.

24h

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − five =