Sisvial CB Balaguer A – CB Solsona

SISVIAL CB BALAGUER A  “71”

CB SOLSONA ”56”

Quarta victòria consecutiva i derbi pel Sisvial Balaguer

Una victòria més, i ja en van quatre de seguides, pel Sisvial Balaguer aquest cop contra el CB. Solsona.

El partit va estar molt igualat des de l’inici, 11-8 a la fi del 1r quart i 28-32 a la mitja part. En aquests dos períodes inicials, el Balaguer estava poc encertat de cara a cistella, i els visitants vivien de les segones oportunitats gràcies al rebot ofensiu.

A la represa el Balaguer va fer un pas endavant, i aconseguia remuntar i agafar un avantatge de 6 punts al marcador, 53-47 a la fi del 3r quart. Semblava que el partit es posava de cara als locals.

Però nomès començar l’últim quart, un parcial de 0-6 tornava a igualar el matx 53-53, un partit que es preveia que seria igualat fins al final.

Però va ser en aquell moment quan el Balaguer va aprofitar que el rival acumulava tècniques per decisions arbitrals, i amb un parcial 18-3 sentenciava un Solsona que va acabar amb les seves aspiracions per optar a aconseguir la victòria.

La pròxima jornada  el Balaguer jugarà a casa del líder CB. Matadepera.