CB Alcarràs – Paviments La Noguera 2015 CB Balaguer

C.B. ALCARRÀS 67 – 85 PAVIMENTS LA NOGUERA 2015 CB BALAGUER

Comença a ser una característica que els nostres jugadors del Sènior C tinguin sempre, tots els partits, un començament molt fluix. En aquest partit, en el minut 6 del primer quart perdíem per 14-3, i en finalitzar-lo el resultat no era gaire millor: 17-9. Degut, clarament, a una manca total de concentració tant en la defensa com en l’atac. Així doncs, a l’inici del segon quart tocava posar-se les piles; i passats els primers 4 minuts ho van fer. Van pujar la intensitat defensiva i van augmentar l’efectivitat en atac assolint els 5 minuts següents un parcial de 4-16 que ens fa arribar a la mitja part només 4 punts per sota en l’electrònic. Aquest parcial va permetre als de Balaguer creure’s que realment podien guanyar el partit i, en engegar la segona part, van tornar a mostrar la tendenciositat que van lluir en el darrer encontre disputat, i sense donar descans ni un sol segon als jugadors de l’equip rival van avançar-se en el tanteig 7 punts per davant dels locals. I mantenint aquest ritme tot el darrer quart van obtenir un victòria molt buscada i merescuda (des del segon quart, però…).

Un altre cop, cal felicitar l’esportivitat i actitud dels nostres jugadors que no es rendeixen en cap moment, fent un ús perfecte dels valors del nostre club.