3×3 de Nadal

3×3 de Nadal

3x3Nadal2016

El proper 7 de gener es disputarà al pavelló Poliesportiu de Balaguer el 10è 3×3 organitzat pel nostre club. L’horari d’inici serà provisionalment a les 15:30, i finalitzarà aproximadament a les 20:30. El torneig tindrà dues categories: femenina i masculina, sense limitació d’edat. Hi haurà un premi al guanyador de cada categoria, serà un premi en metàl•lic que s’establirà en funció del nombre d’equips participants. A més a més, inclourà un concurs de triples i una competició 1×1 entre els participants amb premis .

El 3x3Nadal2016preu de les inscripcions és de 20€ per equip, i s’han de fer via mail a activitats@cbbalaguer.cat , tot indicant el nom de l’equip i dels jugadors/es que el conformen. Cap jugador pot inscriure’s a més d’un equip. El límit d’inscripció d’equips serà de 24 equips per categoria, mentre que la data límit per inscriure’s és el 4 de gener. El pagament es realitzarà sempre mitjançant transferència bancària, especificant el nom de l’equip al número de compte següent: BANC SABADELL: ES96 0081 0106 64 0001226726

Hi haurà, com és habitual, servei de bar i vestuaris. La resta d’informació que pugueu necessitar està adjuntada a la normativa del torneig. A més, estarem actualitzant continuament mitjançant el correu electrònic, Facebook i Twitter. Cada equip haurà de portar dos equips de joc amb colors diferents. Tots els equips han d’estar composats d’un mínim de 3 i un màxim de 5 jugadors. Les normes de joc estaran disponibles en el nostre web. Des del CB Balaguer esperem que agradi la iniciativa i que us animeu tots i totes a participar en aquesta jornada nadalenca on volem passar un bon dia gaudint del bàsquet. Us hi esperem!

 

Fulls d’inscripció i normativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + eleven =